TOI TOI® ACCIÓ - DESINFECCIÓ I HIGIENITZACIÓ

TOI TOI®ofereix els serveis d'higienització i desinfecció tant per als nostres equips com per a les seves instal·lacions, siguin industrials, oficines, o qualsevol centre col·lectiu, sanitari, educació o comercial, que requereixin una intervenció de desinfecció o higienització de forma homologada i certificada complint amb els protocols sanitaris vigents.

Quines diferències hi ha entre higienitzar i desinfectar?

Bàsicament, tant el mode daplicació com el resultat de salubritat són pràcticament igual. El producte aplicat en cada cas està elaborat per combatrevirus, bacteris, fongs, algues i amebes. A la taula es mostren les diferències més destacades.

(*) El temps de carència indica el període que ha de transcórrer des de l'aplicació del producte fins que es pugui fer ús dels espais desinfectats/higienitzats

Quin és el mètode daplicació?

L'aplicació de producte es realitza amb personal format i capacitat a través d'un procés depolvorització, nebulització i sistemes UVC homologats a la CE.

TOI TOI® disposa de quatre tipus de nebulitzadors:

Gasolina:De gran potència, indicat per a espais oberts com patis, instal·lacions esportives, etc…

Elèctrics:De potència mitjana/baixa, ecològics (funcionen amb plaques solars i bateria interna), indicats per a espais interiors i exteriors com aules, despatxos, façanes, menjadors, etc… En ser un polvoritzador elèctric, no deixa cap olor.

Manual:De potència mitjana/baixa. Polvoritza menys quantitat que l'elèctric, gràcies al que està indicada per a l'aplicació a zones més delicades.

Mini:És un polvoritzador de curt abast. Indicat per a la desinfecció de teclats, monitors i altres perifèrics informàtics.

Sistema UVC de desinfecció

Els sistemes UVC per a la desinfecció d'aire i superfícies, són equips amb Certificat CE i compten amb una llarga i reputada experiència en el sector més exigent: SANITAT.

S'utilitza en hospitals, centres de salut i especialment per a la desinfecció de material quirúrgic. Actua eficaçment per a l'eliminació de bacteris, virus, floridura i protozous. El tractament pot ser aplicat a qualsevol superfície, no deixa rastre i té una fiabilitat del 99%.

És efectiu contra el coronavirus? SÍ: El coronavirus és sensible a la llum UVC i després de ser exposat a la mateixa durant un determinat període de temps, és destruït perdent la capacitat per infectar.

Com identifiquem els espais higienitzats o desinfectats?

Ho fem amb una etiqueta que indica la data i el tècnic de servei que ha realitzat l'operació, així assegurem el compliment i la traçabilitat del servei. Aquestes són les etiquetes que identifiquen la desinfecció o la higienització.

Es pot sol·licitar una visita tècnica?

Sense cap problema, tan sols ho ha de sol·licitar i el nostre Departament Tècnic es posarà en contacte amb el responsable que ho sol·liciti.

Quan es reben els certificats d'higienització o desinfecció?

A principis de mes el nostre sistema genera i envia de forma automàtica tots els Certificats corresponents al mes anterior, per tal que puguin exhibir-los, custodiar-los o presentar-los davant l'Administració.

CERTIFICACIONS TOI TOI SANITARIS MÒBILS, S.A.

Les Certificacions corresponen a la Seu Central de TOI TOI Sanitaris Mòbils a Castellbisbal, Barcelona.

Línea directa 900 923 099 Pressupost El seu pressupost Ubicacions Ubicacions