PREGUNTES MÉS FREQÜENTS

Preguntes i respostes sobre els nostres productes, serveis i llogar-los en línia

WC PORTÀTILS

Quants lavabos mòbils necessito?

Això depèn en part d'aspectes com el nombre de convidats que espera o el temps que necessitarà els lavabos mòbils. També pot utilitzar la nostra calculadora de cabines, que trobarà sota l'equipament addicional de cada cabina d'higiene. Per descomptat, també estarem encantats d'assessorar-lo individualment. No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.

Quin cost té un lavabo TOI TOI@?

Si llogues com a client privat, fes alguns passos senzills per obtenir una cita per llogar un lavabo portàtil - també conegut com a lavabos DIXI.. El preu de lloguer depèn d'uns quants factors diferents. Utilitzeu aquest enllaç per calcular el vostre preu individual. Introduïu l'ús previst: triar entre lloguer per a un lloc de construcció privat o una festa. Tot el que has de fer ara és introduir el codi postal i el preu apareixerà a l'instant. Seleccioneu el número i el tipus de lavabos portàtils que necessiteu i poseu una ordre en línia per al vostre lavabo TOI TOI®.

Quins són els horaris de lliurament i recollida?

 

Els lliuraments es fan de dilluns a divendres, des de l'aprox. 6 a. m. fins a les 18.00 hores. De tant en tant –per raons logístiques– el(s) vàter(s) es pot lliurar fins a tres dies abans de la data desitjada. Les col·leccions estan programades per a una ronda futura. Si la seva ordre es lliura abans de l'acordat, o si TOI TOI® és incapaç de recollir els lavabos en la data acordada per raons logístiques, no incorrerà en cap cost addicional.

Què s'inclou en el preu de lloguer?

Quines són les dimensions d'un lavabo portàtil o d'un lavabo TOI TOI®?

Els nostres wc portàtils tenen la grandària perfecta: prou grans per a la comoditat i prou petits per a cabre en qualsevol lloc.

Dimensions dels lavabos portàtils TOI® Water

Dipòsit: dipòsit tancat de 250 litres amb sistema de doble ventilació integrat
Dimensions dels lavabos portàtils DIXI® B

Dipòsit: gran dipòsit d'aigües residuals de 250 litres
Dimensions dels vàters portàtils DIXI® Mini

Dipòsit: dipòsit d'aigües residuals de 100 litres
Per a conèixer les dimensions exactes dels nostres diferents models de vàters portàtils, consulti les pàgines dels productes corresponents.

Quins extres opcionals puc reservar?

Quan he de pagar?

Quan rebi la factura, transfereixi el saldo al compte bancari indicat en la factura. També pot emetre'ns una autorització de domiciliació bancària. Si ho sol·licita, li enviarem el formulari d'autorització de domiciliació bancaria.

Hi ha costos addicionals per a l'eliminació de residus d'aigües residuals?

 

Aquest servei està inclòs en el preu de lloguer. Després de la recollida, eliminarem els residus d'aigües residuals d'acord amb les respectives lleis.

Puc protegir el lavabo mòbil contra els danys o el robatori per part de tercers?

Sí. Remetem el nostre paquet d'exempció de responsabilitat contra els danys causats per tercers (vandalisme) i robatoris.

Puc col·locar els meus propis adhesius en el vàter mòbil?

 

Per desgràcia, això no està permès.

Què haig de tenir en compte?

En resum: pot utilitzar els nostres remolcs sanitaris pràcticament en qualsevol lloc i a tot arreu. No obstant això, hi ha unes certes coses que ha de tenir en compte. En general, els nostres remolcs sanitaris hauran d'estar connectats a un subministrament d'aigua dolça (acoblament GEKA de ½"), a una xarxa elèctrica estàndard (230 V) i a una xarxa de clavegueram adequada (canonada NW 100 HT). Normalment, es necessita un permís oficial per a poder eliminar les aigües residuals legalment. Posi's en contacte amb la seva empresa local de gestió de residus i demani més detalls. En general, aquests permisos poden obtenir-se ràpida i fàcilment. Qualsevol superfície ferma i anivellada -i apta per a un remolc convencional- és adequada per als nostres contenidors. Es poden utilitzar suports per a compensar petits sots.

 

Quant costa llogar un remolc sanitari?

El preu de lloguer d'un remolc sanitari depèn de diversos factors: el temps que el necessiti, la distància que calgui transportar, la freqüència amb la qual desitgi que es netegi i el nombre de característiques opcionals que triï. Gràcies a la nostra xarxa nacional de serveis, podem oferir un servei ràpid i directe, així com terminis de lliurament flexibles, fins i tot amb poca antelació. Els nostres assessors estaran encantats de fer-li un pressupost en funció de les seves necessitats individuals i, en general, poden fixar un preu molt ràpidament.

Puc recollir jo mateix el remolc sanitari llogat?

En principi, els nostres remolcs i contenidors també estan disponibles per a l'auto-recollida. No obstant això, haurà de tenir en compte diversos factors. Els nostres remolcs sanitaris difereixen en pes i grandària. No tots els vehicles de remolc són adequats per a cada tipus de contenidor sanitari, i és possible que necessiti un permís de conduir o de remolc especial. TÜV NORD ha enumerat aquí les diferents categories de permisos de conduir: TÜV Nord

 

MÒDULS

Poden els contenidors estendre's cap a fora o cap amunt?

 

Sí, és possible. Aquesta és una dels grans avantatges de construir amb sistemes modulars. Les instal·lacions de contenidors poden ampliar-se cap a fora o cap amunt en qualsevol moment, segons les necessitats. Les instal·lacions de contenidors sobrants també poden retirar-se en qualsevol moment. No obstant això, cal tenir en compte que la fonamentació/subestructura ha de complir els requisits necessaris per a poder afegir contenidors més endavant. TOI TOI® ofereix aquest servei amb un recàrrec.

Quants nivells són possibles amb les instal·lacions de contenidors?

 

Els contenidors poden apilar-se fins a tres en altura.

Puc fer que m'instal·lin finestres i portes exteriors i interiors més endavant?

 

No hi ha problema: cada element de la paret té finestres i portes incorporades, i pot retirar-se fàcilment i substituir-se per un altre element de finestra/porta.

Necessitaré un permís d'obres per a instal·lar les instal·lacions mòbils?.

En general, es necessita un permís de construcció per a qualsevol projecte de construcció. Les normatives locals difereixen, però en general n'hi ha prou amb informar les autoritats de la construcció de la seva intenció d'instal·lar un contenidor de lloguer durant un període de temps determinat.

Qui ha de sol·licitar la llicència d'obres?

El client o el seu arquitecte són els responsables d'obtenir la llicència d'obres.

Quins documents aporta TOI TOI® per a la sol·licitud de llicències d'obres?

Una vegada confirmat la comanda, li enviarem un paquet de sol·licitud de planificació per a les seves instal·lacions de contenidors. Això inclou:

Si és necessari:

És el sostre accessible i pot suportar càrregues?

 

Tots els nostres contenidors tenen sostres accessibles. No obstant això, no són adequats per a emmagatzemar materials. A excepció de la neu, no estan dissenyats per a suportar càrregues.

Qui assegura l'habitatge de lloguer?

TOI TOI® ofereix una assegurança de responsabilitat civil.

Aquest cobreix els següents riscos:


No cobreix

Segons el sinistre i la unitat de lloguer (contenidor individual), s'aplicarà una franquícia de 750 euros per a l'arrendatari.

Si vostè contracta la seva pròpia assegurança per a l'habitatge llogat, haurà de facilitar-nos un justificant de la pòlissa corresponent.

Quants contenidors poden connectar-se entre si mitjançant bucles de corrent?

Quines connexions són necessàries?

Com s'escalfen els contenidors?

Els nostres contenidors estan equipats amb calefactors elèctrics. Com a alternativa, i amb càrrec, pot optar per un sistema d'aire condicionat de baix consum que escalfa i refreda el contenidor.

Hi ha també aire condicionat?

Es pot subministrar aire condicionat (independent o dividida) per als contenidors polivalents.

Poden els contenidors polivalents subministrar-se també amb mobiliari i altres accessoris?

TOI TOI® ofereix una àmplia gamma d'accessoris opcionals com: taules, cadires, arxivadors, taquilles i cuines.

Existeixen diferents contenidors sanitaris?

TOI TOI® té diversos tipus de contenidors sanitaris en la seva cartera. Obtingui més informació sobre els diferents accessoris i característiques en les respectives pàgines de productes.

Com es transporten els contenidors?

 

Els contenidors es lliuren i recullen amb un vehicle grua. Grandària del vehicle de lliurament: Longitud del camió aprox. 11 m / amb remolc aprox. 19 m Amplària del camió amb càrrega aprox. 3 m / Camió amb suport lateral durant la descàrrega aprox. 9 m Altura del camió amb contenidor aprox. 4 m Pes del camió incl. contenidor aprox. 22 t / amb remolc incl. contenidor aprox. 30 t Altura màxima de descàrrega aprox. 8 m

Quan es realitzen els lliuraments i recollides?

 

Els lliuraments i recollides es realitzen de dilluns a divendres, de 7 a 16 hores. Previ pagament, estarem encantats de lliurar i recollir un dissabte o un diumenge de 7 a 16 hores

Està inclosa en el preu la neteja setmanal dels contenidors?

La neteja setmanal no està inclosa en el preu del lloguer. No obstant això, depenent de la ubicació en qüestió, estarem encantats de pressupostar la neteja del contenidor i el subministrament de materials consumibles (paper higiènic, sabó, tovalloles de paper).

COMANDES

Quins són els terminis de lliurament i recollida?

 

Els lliuraments es realitzen de dilluns a divendres, aproximadament de 6 a. m. a 6 p. m. Ocasionalment, per raons logístiques, la seva(s) vàter(s) pot(n) ser lliurat(s) fins a tres dies abans de la data de lliurament desitjat. Les recollides es programen per a una ronda posterior. Si la seva comanda es lliura abans dels acords, o si TOI TOI® no pot recollir els lavabos en la data acordada per motius logístics, no incorrerà en cap cost addicional.

Haig d'estar en el lloc per al lliurament o la recollida?

No és necessari que sigui present en el lloc del lliurament o la recollida. No obstant això, ha d'assegurar-se que el lloc d'instal·lació estigui clarament marcat. És necessari que el camió tingui accés a menys de cinc metres del lloc final. Els nostres camions no poden transportar lavabos amb grua per sobre de tanques o tanques.

Qui és el responsable dels danys en el lavabo portàtil llogat?

Existeixen diversos riscos dels quals l'arrendatari pot ser responsable en cas de danys. TOI TOI® ofereix una cobertura d'exempció de responsabilitat per a eximir-li de la responsabilitat en cas de danys causats per tercers, riscos naturals com a incendi, calamarsa i tempestes, i robatori o vandalisme. No cobreix els danys causats per vostè mateix, els danys causats per l'ús indegut i els danys a la propietat de tercers. Si no contractes la cobertura d'exempció de responsabilitat, seràs totalment responsable dels danys que sofreixin els objectes llogats.

Com puc organitzar la recollida del lavabo mòbil?

Si lloga els nostres lavabos portàtils per a una obra, no ha d'indicar una data de finalització. Per experiència, sabem que les obres de construcció poden ser imprevisibles i la seva finalització pot retardar-se sovint. Quan sàpiga quan deixarà de necessitar el lavabo portàtil, simplement cridi'ns. Nosaltres ens encarregarem de la resta. Per a la recollida es necessita almenys una setmana després de confirmar per escrit la finalització del contracte de lloguer. Trobarà el número de telèfon corresponent i el seu número de comanda personal en la confirmació de comanda que emet el nostre equip d'atenció al client després de realitzar la comanda.

Com es facturen els lavabos d'obra llogats amb data de finalització oberta?

Ha encarregat un lavabo portàtil per a la seva obra sense indicar una data de finalització. Els lavabos d'obra es facturen cada quatre setmanes. Això significa que vostè paga la seva factura una vegada cada quatre setmanes, i nosaltres ens encarreguem de la neteja i el manteniment.

El seu dret de desistiment en els contractes a distància.

 

Els següents drets de desistiment i devolució s'apliquen als contractes a distància. Si el client és un consumidor, té drets addicionals de rescissió segons l'art. 355 del Codi Civil alemany (BGB). Aquest article estableix que el consumidor pot rescindir el contracte en un termini de 14 dies sense necessitat d'indicar els motius per escrit (per exemple, carta, fax, correu electrònic) abans de l'execució o -si la mercaderia s'ha lliurat abans del termini- també retornant la mercaderia. Aquest termini comença amb la celebració del contracte, en qualsevol cas després de la recepció d'aquest avís en forma de text, però no abans de la recepció dels béns per part del destinatari (en els casos de lliurament recurrent de béns similars, però no abans de la recepció del lliurament inicial) o del compliment de les obligacions de notificació/revelació de TOI TOI® segons l'Art. 246 a, apartats 1 i 2, de la Llei d'introducció al Codi Civil alemany (EGBGB) o el compliment de les obligacions de TOI TOI® segons l'art. 312 g (1) 1 del Codi Civil alemany (BGB) en relació amb l'art. 246 a, apartat 1 (2) del EGBGB. Es considerarà que el consumidor ha respectat el termini de desistiment correcte si envia una notificació de desistiment per escrit o retorna l'objecte en qüestió abans que expiri el termini. La notificació de desistiment ha d'enviar-seTOI TOI & DIXI Group GmbH, Halskestraße 38, 40880 Ratingen, Germany, Fax: + 49-2102-852-201, E-mail: [email protected] Cancellation form template

Línea directa 900 923 099 Pressupost El seu pressupost Ubicacions Ubicacions