HONEST, FIABLE, AUTÈNTIC

Per a nosaltres, el compliment significa alguna cosa més a adherir-se a les normes i reglaments. TOI TOI® és sinònim de marques de confiança amb alts estàndards de qualitat. La conducta responsable i valors com l'honestedat, la fiabilitat i l'autenticitat són per a nosaltres una cosa natural i constitueixen la base de la confiança que els nostres clients i socis comercials dipositen en nosaltres cada dia. Assumir la responsabilitat també significa actuar de manera legal. La integritat de les nostres activitats comercials és molt important per a nosaltres. No acceptem cap tracte que infringeixi les normes.

CODI DE CONDUCTA

 

Els nostres principis de compliment corporatiu es recullen en el nostre Codi de Conducta. Si existeix alguna preocupació sobre si unes certes conductes o circumstàncies en TOI TOI® podrien estar violant les estipulacions del Codi de Conducta, altres polítiques o fins i tot la llei, aquestes preocupacions de compliment han de ser abordades de manera oportuna. Això ens dona l'oportunitat d'abordar els possibles problemes de manera adequada i evitar danys greus a l'empresa i als seus empleats.

FES-NOS-HO SABER! SISTEMA DE DENÚNCIA

Oferim als nostres empleats, i també als nostres clients, proveïdors i altres socis empresarials que facin ús de la "Deixeu-nos saber! "Sistema de denúncia" per assenyalar possibles incompliments. D'aquesta manera, es poden fer informes a tot el món i al voltant del rellotge, de manera segura, confidencial i, si es desitja, de forma completament anònima. El “Deixeu-nos saber! "Sistema de denúncia" s'utilitzarà de manera responsable. Només s'hauria de transmetre aquesta informació, de la qual el denunciant creu que és exacta per al millor dels seus coneixements i creences. Aquí no hi ha lloc per a acusacions falses o informació enganyosa.

FES-NOS-HO SABER! UTILITZA EN LÍNIA

Compliance-Hotline:

Phone +49 2102 9538001*

*Messages can be left in any language.

Línea directa 900 923 099 Pressupost El seu pressupost Ubicacions Ubicacions