SALA MÒBIL I SOLUCIONS SANITÀRIES PER A L'AGRICULTURA

SEMPRE ALLÀ, ON SIGUI QUE ENS NECESSITI.

 

Vostè ha invertit molt en el cultiu dels seus camps, ara és important portar les collites de manera segura. L'ajudem a proporcionar serveis sanitaris i allotjament als seus treballadors de la collita. Com a soci del sector agrícola, proporcionem solucions basades en les necessitats, des de lavabos portàtils fins a contenidors residencials. D'aquesta manera, els seus treballadors temporers estaran ben equipats per a la collita.

ELS NOSTRES SERVEIS PER A VOSTÈ – TOT D'UNA FONT

 

Ben preparat per a la pròxima temporada: amb TOI TOI  obtindrà exactament la infraestructura temporal que necessita per a la collita. El nostre personal capacitat estarà encantat d'ajudar-lo a avaluar les seves necessitats i a seleccionar els productes adequats. Disposem d'una flota de vehicles de servei que utilitzem per a lliurar i recollir les nostres solucions mòbils, ja siguin lavabos portàtils, contenidors sanitaris o residencials. I quan la collita està en ple apogeu, estem disponibles per a vostè les 24 hores del dia.

NORMES D'HIGIENE MÉS ESTRICTES PER AL TREBALL EN ELS CAMPS

Les nostres solucions sanitàries són tan diverses com les vostres necessitats individuals. TOI® Water és el nostre lavabo portàtil que sempre està en demanda pel que fa a la higiene i la conveniència de rentar-se. Els nostres contenidors de vàter amb zones separades de dones i homes també són adequats per a un major nombre de treballadors de la collita. Després d'un llarg dia en el camp, els nostres contenidors combinats de dutxa i vàter també ofereixen comoditat de benvinguda. Com a especialista en eliminació certificada, la higiene és la nostra màxima prioritat. La neteja regular i la desinfecció mantenen estèrils les conques rentadores.

ESPAI DE VIDA MÒBIL - TAMBÉ S'OCUPA DE L'ALLOTJAMENT.

Comfort de tota la terra: les nostres solucions espacials flexibles ofereixen als seus treballadors estacionals un lloc còmode per romandre durant la temporada de collita. Ja sigui individualment o en combinació - els contenidors multipropòsit amb finestres grans es poden utilitzar com a esquerdes o espais de vida. Pots adaptar les fitxes a les teves necessitats o optar per una solució estàndard. Aquí també s'inclou el lliurament fiable, la instal·lació en el lloc i la recollida en el preu de venda.

Línea directa 900 923 099 Pressupost El seu pressupost Ubicacions Ubicacions