SOLUCIONS SANITÀRIES MÒBILS PER A PROJECTES DE CONSTRUCCIÓ D'EMPRESES

TOT EL QUE NECESSITA PER A LA SEVA OBRA:

TOI TOI Sanitarios Móviles és el seu soci de confiança per a les obres. Li proporcionem tots els serveis i la infraestructura completa per a la seva obra d'un solo proveïdor, estalviant-li temps i diners. A més de solucions sanitàries senzilles, la nostra cartera inclou una àmplia gamma de productes. D'aquesta manera, podem proporcionar-li la infraestructura completa per a la seva obra. A més del lloguer, també oferim tots els productes a la venda.

 

SERVEI COMPLET - FIABLE I D'UNA SOLA FONT

Deixem que els nostres 40 anys d'experiència en la indústria de la construcció ens tranquil·litzin: els nostres experts els aconsellaran quan triïn productes adequats i solucions individuals per al seu lloc de construcció, així que obtenen exactament el servei que necessiten. Tot està cobert, des de la logística a través de la instal·lació i el desmantellament, incloses les connexions d'energia i aigua necessàries, fins a l'eliminació adequada de les aigües residuals. Ens esforcem per proporcionar la màxima comoditat i neteja en el vostre lloc de construcció. No sols netegem els contenidors sanitaris i multipropòsit, sinó que també ens ocupem de la classificació de residus i l'eliminació de residus.

TOT EL QUE NECESSITA PER A UNA INFRAESTRUCTURA D'OBRA PERFECTA

Una infraestructura adequada en la seva obra és la base d'uns processos de construcció òptims i de la seguretat dels seus empleats. La nostra gamma de serveis l'ajuda a satisfer fins i tot els requisits més complexos: des de lavabos portàtils i contenidors sanitaris de gairebé totes les grandàries i amb diversos accessoris, passant per generadors, distribuïdors i rampes, fins a plaques de sòl, bombes i pals de llum. Per a les obres de construcció, també proporcionem dipòsits d'aigua dolça i d'aigües residuals, així com contenidors polivalents i d'emmagatzematge, i ens assegurem que estiguin protegits per tanques d'obra. Així podrà equipar completament la seva obra segons les seves necessitats en qualsevol terreny.

 

Línea directa 900 923 099 Pressupost El seu pressupost Ubicacions Ubicacions