TOI TOI® ACCIÓN - ASSISTENCIA COVID-19

TOI TOI® ofereix els serveis d'higienització i desinfecció tant per als nostres equips com per a les seves instal·lacions, siguin industrials, oficines, o qualsevol centre col·lectiu, sanitari, educació o comercial, que requereixin una intervenció de desinfecció o higienització de forma homologada i certificada complint amb els protocols sanitaris vigents.

HOSPITALS I CENTRES DE SALUT

Suport logístic-sanitari d'higienització i desinfecció en els accessos a instal·lacions. Cabines WC i PMR, per a persones amb mobilitat reduïda. Servei de neteja diària, setmanal o segons necessitats. Neteja de les cabines amb producte químic sanitari. Tècnics de servei equipats per a evitar contagis fins i tot Covid 19 Retirada i eliminació dels residus de manera controlada.

MUNICIPIS – VIA PÚBLICA

Suport logístic-sanitari d'higienització i desinfeccions de la via pública. Servei de neteja diària, setmanal o segons necessitats. Neteja de les cabines amb producte químic sanitari. Tècnics de servei equipats per a evitar contagis fins i tot Covid 19 Retirada i eliminació dels residus de manera controlada.

EMPRESES – CENTRES LOGÍSTICS

 

Sanitaris WC de lloguer per a externalitzar els serveis en les seves instal·lacions. Servei de neteja diària, setmanal o segons necessitats. Neteja de les cabines amb producte químic sanitari. Tècnics de servei equipats per a evitar contagis. Retirada i eliminació dels residus de manera controlada.

CERTIFICACIONS TOI TOI SANITARIOS MÓVILES, S.A.

Línea directa 900 923 099 Pressupost El seu pressupost Ubicacions Ubicacions