Necessita més espai per al seu cartell, o el seu cap de cartell arriba amb un seguici més gran del que es preveu?

SOLUCIONS SANITÀRIES PROFESSIONALS PER A GRANS ESDEVENIMENTS

EL SEU SOCI PROFESSIONAL PER A ESDEVENIMENTS

 

Ja sigui un festival, un concert o un esdeveniment esportiu: com a organitzador, sap que el diable està en els detalls, i que l'organització general perfecta és imprescindible. Depenent de la mena d'esdeveniment, el lloc i el nombre de visitants, treballarem amb vostè per a crear una solució a mesura que li permeti realitzar el seu esdeveniment.

TOT D'UNA SOLA FONT

Està planejant un esdeveniment a l'aire lliure i l'única cosa que li falta és la infraestructura sanitària? No hi ha problema per als especialistes en esdeveniments de TOI TOI. Compti amb el líder del mercat, perquè oferim els serveis necessaris d'una sola mà. Juntament amb vostè, planificarem les necessitats d'infraestructura sanitària per al seu esdeveniment.

SERVICIO COMPLETO

La planificación del proyecto, los horarios, las comprobaciones de viabilidad, los trabajos de conexión o la correcta eliminación de las aguas residuales: nos encargamos de que su evento se desarrolle sin problemas. Si lo solicita, podemos incluso ofrecerle un servicio de limpieza las 24 horas del día y una serie de servicios adicionales, como el cobro de las tasas de los aseos.

VOLS MÉS?

 

Els camions només poden entrar en el recinte de l'esdeveniment per les rutes designades? Cal assegurar el recinte? Cap drama per als nostres gestors de projectes. TOI TOI li proporciona l'equipament adequat, com a sistemes de guiat, rescloses d'entrada i sortida, rampes, barreres, tanques amb pantalles de privacitat i plaques de sòl, adequades per al trànsit de mercaderies pesants.

OBTINDRÀS MÉS!

Més espai potser? TOI TOI ofereix solucions de contenidors de tota mena, incloent contenidors d'emmagatzematge i contenidors d'oficina o cabines de venda d'entrades. Fins i tot si necessita una infraestructura de contenidors completa per al seu esdeveniment o zona de backstage: amb més de 40 anys d'experiència en el sector dels esdeveniments, TOI TOI és el soci perfecte per a vostè.

LLOGA ELS PRODUCTES QUE NECESSITES PER LA TEVA FESTA ARA.

Descobriu tot el nostre abast per al vostre propòsit.

Remolcs
Mini Remolcs
Línea directa 900 923 099 Pressupost El seu pressupost Ubicacions Ubicacions