TOI TOI® - SOLUCIONS D'AIGÜES

TOI TOI®, s'especialitza en el projecte i realització de  infraestructures temporals de subministrament i distribució d'aigua per a esdeveniments que requereixen habilitar una xarxa de subministrament.

L'aigua potable segura és una necessitat. Sempre. La descàrrega d'aigües residuals també és important. Per a això comptem amb una extensa gamma de productes amb els quals garantim aigua potable bacteriològicament segura.

Disposem de l'equipament més avançat per a atendre l'emmagatzematge, distribució i sistemes de proveïment d'aigua corrent o potable. Simultàniament ens ocupem de el tractament residual, emmagatzemat i traslladant a depuradora les aigües residuals per al seu posterior tractament.

Proyectamos la logística de servicio temporal de agua, agua potable, aguas grises y negras, y proporcionamos los diferentes sistemas de tratamiento de desinfección, filtración UV, descalcificación, filtro de carbón activado, refrigeración y controles requeridos de muestras de potabilidad y análisis específicos en laboratorio.

 

Possibilitem així, l'eficaç i segura distribució d'aigua en esdeveniments, per a subministrar-la en zones habilitades com a sanitàries o d'hostaleria.  Disposem de productes específics per a l'hostaleria, àrees sanitàries amb dutxes, equips per a proveir aigua potable i emmagatzemar-la.

Bombes d'Aigua

Les bombes o bombes de reforç s'utilitzen en diverses aplicacions per a garantir que sempre hi hagi suficient pressió i flux d'aigua. Disposem d'una àmplia gamma de bombes de reforç amb capacitats que van des dels 3 m 3 fins als 50 m 3 per hora. Aquestes bombes de reforç es poden connectar perquè puguem oferir solucions personalitzades per a capacitats més altes.

Canonades d'Aigua Potable

 

Totes les nostres canonades d'aigua potable poden ser reconegudes pel codi de color blau perquè els sistemes separats d'aigua potable i d'aigües residuals estiguin protegits. Les canonades de PE amb aïllament especial permeten operar sense problemes infraestructures d'aigua temporals fins i tot en àrees extremadament calentes o fredes. D'aquesta manera, es garanteix l'aigua potable segura en qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Canonades d'Aigües Residuals

 

Tota la nostra canonada ha estat codificada en marró / negre i, com a tal, és recognoscible perquè els sistemes separats d'aigua potable i aigües residuals estiguin encara més ben protegits. Les canonades de PE amb aïllament especial permeten operar sense problemes infraestructures d'aigua temporals fins i tot en àrees extremadament calentes o fredes. D'aquesta manera, es garanteix sempre el correcte drenatge de les aigües residuals, en qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Dipòsits d'Aigua Potable

Fins i tot en llocs on no existeixen instal·lacions d'aigua, podem emmagatzemar aigua potable neta en sistemes d'emmagatzematge d'aigua especialment dissenyats. Es poden col·locar i utilitzar cisternes o tancs flexibles segons els requisits i l'aplicació de l'aigua potable.

Tractament d'Aigua Potable

 

Abans que l'aigua pugui usar-se com a aigua potable, ha de purificar-se de manera òptima. Per a això, apliquem diversos mètodes de tractament d'aigua. Primer mesurem i analitzem la qualitat de l'aigua en el lloc per a poder ajustar l'equip i la filtració a la situació i utilitzar l'aplicació desitjada, i sabem exactament quina filtració és necessària i adequada.

Totes les nostres instal·lacions i productes estan especialment equipats i certificats per al seu ús amb aigua potable.

Línea directa 900 923 099 Pressupost El seu pressupost Ubicacions Ubicacions