LLOGAR LAVABOS PORTÀTILS PER AL VOSTRE LLOC DE CONSTRUCCIÓ NO CORPORATIU

POTS BASAR-TE EN LA NOSTRA EXPERIÈNCIA, SEMPRE.

 

Ja sigui la construcció, renovació o renovació: la planificació d'un lloc de construcció privat és una tasca difícil. Li aconsellarem amb molt de gust en totes les qüestions relacionades amb la instal·lació del seu lloc de construcció. Quina solució sanitària és correcta per a tu? Quin equip complementari necessiteu? Ens ocuparem de tots els detalls, així que podeu concentrar-vos completament en el vostre projecte de construcció.

FUNCIONAMENT FLUID GARANTIT - AMB EL NOSTRE PAQUET DE SERVEIS

 

Ha triat un lavabo portàtil per a la seva obra privada? Enhorabona, llavors les coses s'han tornat més fàcils per a vostè. Li lliurarem el lavabo portàtil en el lloc que desitgi, l'instal·larem i el netejarem regularment. Tot això complint les estrictes normes d'higiene i medi ambient, garantit! Confiï en el líder del mercat amb dècades d'experiència.

TRUQUI'NS, ESTEM A LA SEVA DISPOSICIÓ.

 

Un assoliment personal: el seu projecte de construcció s'ha completat amb resultats impressionants. Estem a la seva disposició una vegada que el lavabo portàtil i els equips complementaris, com les barreres i les tanques, ja no són necessaris. Només ha d'aixecar el telèfon i vindrem a recollir els articles llogats amb els nostres propis vehicles de servei.

Línea directa 900 923 099 Pressupost El seu pressupost Ubicacions Ubicacions