Ja disponible l'urinari femení Toi Toi®

[Translate to CA:]

Nou Mòdul TOI® BASIC LINE - FLEXI

Nou Mòdul Sanitari d'ús Mixt

Mòdul Sanitari Basic Line M/H Flexi – increïblement adaptable

Amb ni més ni menys que quatre portes exteriors, els contenidors sanitaris de la Línia Basic Line M/H Flexi són molt versàtils en termes de funció i posicionament. Per a aconseguir la màxima privacitat, aquests mòduls compten amb dues zones d'higiene, una per a dones i una altra per a homes, cadascuna amb la seva pròpia entrada.

Els interiors d'aquests mòduls de 6 metres compten amb un nivell de funcionalitat impressionant i una distribució comparativament espaiosa. La zona de dones, per exemple, inclou tres lavabos amb pany i una zona d'entrada amb lavabo, dispensador de sabó, dispensador de tovalloles i escalfador. La zona d'homes inclou dos vàters separats, dos urinaris, un lavabo i un radiador. Gràcies a la seva separació espacial, totes dues zones poden utilitzar-se al mateix temps.

La disposició intel·ligent, que s'adapta perfectament a les necessitats específiques dels usuaris, i l'alt nivell de flexibilitat que ofereixen aquests contenidors els converteixen en l'opció ideal per a una obra. Tots els productes de la gamma Basic Line es caracteritzen pel seu impecable nivell d'higiene i les seves superfícies resistents i fàcils de netejar, així com per la seva excel·lent relació qualitat-preu.

Línea directa 900 923 099 Pressupost El seu pressupost Ubicacions Ubicacions