Ja disponible l'urinari femení Toi Toi®

TOI TOI® i Eventstar Structures

Una nova associació estratègica en els estats units

Eventstar Structures i TOI TOI Sanitarios Móviles, S.A. han establert oficialment una nova i emocionant associació. Subministrar exclusivament sistemes de banys temporals PREMIUM als Estats Units. A més, aquestes unitats de banys de luxe d'última generació es presentaran en el sud de Florida al maig de 2022.

Aquest acord històric entre aquestes dues empreses genera una oportunitat increïble per a introduir les instal·lacions de banys modulars de luxe de TOI TOI® en el mercat estatunidenc. Sempre amb la presència comercial de Eventstar. Una empresa que ha dominat el mercat dels esdeveniments durant més de 20 anys. Les empreses Eventstar i TOI TOI®  tenen la intenció de complementar la seva tecnologia en els pròxims esdeveniments. Combinant els seus productes per a millorar l'experiència del públic en general.

Eventstar Structures

Líder en el mercat de les carpes i edificis temporals modulars. L'empresa fabrica una àmplia gamma d'estructures dissenyades per a complir i superar els codis de construcció d'estructures temporals i permanents. Des de la fabricació d'alumini, acer i materials tous, Eventstar s'enorgulleix de fabricar tots els seus productes exclusivament als Estats Units. Especialitzada en el disseny i la fabricació de sistemes de construcció estructural i articles relacionats. De la mateixa manera, utilitza la seva cartera de productes i solucions per a servir a aplicacions corporatives, industrials, d'entreteniment i governamentals.

Per part seva, TOI TOI Sanitarios Móviles, S.A. inicia aquesta nova etapa com a líder en el sector dels banys portàtils de luxe a Espanya. Per tant, compleix ara un dels seus principals objectius marcats pel seu Director General, Jordi Cuello: Posicionar els seus productes i serveis d'alta gamma fora del nostre país. Amb més de 20 anys d'experiència en el disseny d'infraestructures sanitàries per a esdeveniments socials esportius i promocionals. Oferim solucions innovadores de gran valor estètic. Som capaços de crear espais interiors personalitzats per a zones d'hospitalitat, VIP o Viles de Patrocini. Oferint una experiència única, elegant i sostenible a parts iguals.

Línea directa 900 923 099 Pressupost El seu pressupost Ubicacions Ubicacions