Ja disponible l'urinari femení Toi Toi®

Nova Delegació TOI TOI® - ANDORRA

Sanitaris Portátils dels Pirineus

TOI TOI® arriba a Andorra. Després de setmanes d'anàlisis i negociació, TOI TOI®  formalitza un acord per a la integració del negoci de cabines sanitàries de l'empresa BeeClean d'Andorra.

Aquest acord s'ha vist facilitat per una llarga i amistosa col·laboració des de fa anys entre les dues empreses.

Què implica que TOI TOI® arriba a Andorra? Aquesta adquisició implica que TOI TOI® gestionarà el parc de cabines sanitàries mitjançant la signatura TOI TOI® SANITARIS DELS PIRINEUS continuarà dedicada a la seva activitat de desatascos, gestió de residus, buidats de fosses sèptiques, o subministrament d'aigua.

L'operació, emmarcada en el nostre procés d'expansió i millora de processos, suposa un pas endavant destinat a oferir millors serveis. A més d'una major gamma de productes i solucions sanitàries en tota la zona Pirinenca.

Amb aquesta implantació territorial, els clients de la zona veuen incrementada l'oferta disponible de serveis:

 

  • Més tipus de cabines sanitàries per a múltiples solucions: construcció, agricultura, indústria, platges, parcs i jardins.
  • Complements per a esdeveniments i celebracions: Festivals, esdeveniments corporatius, competicions esportives.
  • Lloguer de Sanitaris de Luxe. Sota la nostra marca Toi Toi Cabirent Concept.
    La nova gamma de Serveis Sanitaris: Desinfecció i higienització certificades, Control de Plagues, Assistència COVID19 o Solucions d'Aigües.

    Confiem a millorar d'aquesta manera el servei que ja estem prestant als nostres clients, i oferir al sector empresarial i al públic en general un ventall de productes i serveis amb la vocació de brindar la millor opció en solucions sanitàries de la qual disposa el nostre sector.
Línea directa 900 923 099 Pressupost El seu pressupost Ubicacions Ubicacions