Ja disponible l'urinari femení Toi Toi®

[Translate to CA:]

Desinfecció d'espais i esdeveniments

5.000 SERVEIS D'HIGIENITZACIÓ I DESINFECCIÓ

Segons el diccionari de la Reial Acadèmia de la Llengua: desinfectar és “llevar a alguna cosa la infecció o la propietat de causar-la, destruint els gèrmens nocius o evitant el seu desenvolupament”.

Desinfecció d'espais i esdeveniments: Durant aquest passat mes de Maig de 2021, TOI TOI® ha superat la xifra de 5.000 serveis de desinfecció. L'activitat realitzada per la companyia al llarg de l'últim any, en plena pandèmia, ha suposat un gran esforç en mitjans humans i materials. Tot per a poder satisfer les necessitats que els nostres clients han plantejat.

En l'inici de la crisi sanitària i davant la necessitat que tenien els departaments de Prevenció de Riscos Laborals de les empreses, comencem a rebre peticions per part dels responsables de PRL per a aplicar sistemes de desinfecció al nostre servei habitual.

En aquell moment es va augmentar la freqüència de les neteges i es van instal·lar dispensadors de gel. Indústria, logística i construcció van mantenir pràcticament tota l'activitat. Les seves necessitats ens van platejar un repte que canviaria la forma en la qual concorrem al mercat: la professionalització en els nostres processos d'aplicació de serveis sanitaris.

Protocol d'higienització i desinfecció d'espais oberts i tancats i sanitaris portàtils enfront de la COVID-19
Iniciem llavors un programa de canvis profunds per a poder habilitar la nostra organització. Entrant en el Registre Oficial d'Empreses i Serveis Biocides, i desenvolupant el nostre “Protocol d'higienització i desinfecció d'espais oberts i tancats i sanitaris portàtils enfront de la COVID-19”. Auditat i certificat per Applus. Som l'única empresa del nostre sector habilitada per a certificar les higienitzacions i desinfeccions que realitzem.

Avui dia hem arribat a aquests 5.000 serveis. Tant preventius, per a reduir el risc de contagi per COVID19, com de xoc, una vegada s'ha originat el brot. Apliquem el nostre Programa Zydal com a protocol específic per a garantir el nostre servei sanitari. Aquest programa es desenvolupa en quatre fases: aplicació del tractament viricida, identificació, traçabilitat i certificació.

Obres de construcció, oficines, centres logístics, clíniques, organitzacions sense ànim de lucre, ajuntaments, organitzadors d'esdeveniments, festivals i fins a parelles que es casen, han confiat en els nostres serveis per a garantir la salubritat del seu centre, instal·lacions, concerts o un dia important. A tots, moltes gràcies.

Línea directa 900 923 099 Pressupost El seu pressupost Ubicacions Ubicacions