Ja disponible l'urinari femení Toi Toi®

TOILET DAY

Toilet day: TOI TOI®, DONA SUPORT A la DIFUSIÓ DELS MISSATGES DE CONSCIENCIACIÓ DE L'ONU, EN EL DIA MUNDIAL DE L'EXCUSAT I DEL SANEJAMENT.

Toilet day: TOI TOI®, DONA SUPORT A la DIFUSIÓ DELS MISSATGES DE CONSCIENCIACIÓ DE L'ONU, EN EL DIA MUNDIAL DE L'EXCUSAT I DEL SANEJAMENT.

Com cada any en aquesta data, TOI TOI® se suma a difondre la campanya de conscienciació sobre el sanejament que la Organització de les Nacions Unides dedica. En la jornada d'avui, Toilet day, la seva labor i esforç a millorar l'abast de les necessitats higienicosanitàries a tota la població mundial. A més,  donant testimoniatge de la seva realitat en l'actualitat.

Són nou els punts d'atenció que assenyala l'ONU, a observar en la campanya d'enguany. La nostra empresa, des de 1973,  vela per donar abast amb els seus productes a oferir solucions sanitàries a les persones. En qualsevol situació permanent o temporal en  25 països, i en contínua expansió amb l'ànim de  aconseguir les solucions i sumar el seu suport a les necessitats de sanejament que existeixen fins i tot en molts llocs del món.

Línea directa 900 923 099 Pressupost El seu pressupost Ubicacions Ubicacions