Ja disponible l'urinari femení Toi Toi®

TOI TOI® - Assisteix la DAVIS CUP - VALENCIA

Mòduls SUPERIOR LINE en la DAVIS CUP - 2022

TOI TOI® assisteix les àrees sanitàries de la DAVIS CUP a València amb els sistemes modulars més exclusius del mercat. Els SUPERIOR LINE ofereixen a l'usuari una experiència de servei al més alt nivell, revolucionant el sector dels contenidors sanitaris.


El seu disseny exclusiu i els seus alts estàndards d'equipament, converteixen al nou mòduls en una nova solució per a esdeveniments que requereixen oferir aquest servei sanitari al més alt nivell.

Revestit tot el seu contorn en alumini, les seves obertures són amb sistema de portes automàtiques de cristall a la seva cantonada, permetent el seu accés des de 2 laterals del mòdul.

La decoració interior es distingeix en 2 acabats, un conceptualitzat i adaptat a un servei femení i un altre d'igual forma masculí.

Tots dos compten amb un mateix equipament general en el qual destaquem el sistema de portes automàtiques, pantalles led de benvinguda o promocional, il·luminació zenital general i de detalls, sonorització ambiental amb equips BOSE, àmplies zones de rentamans amb miralls murals que permeten visionar-se de cos sencer, i cabines WC amb sistema de tancament total, impedint qualsevol visualització des del vestíbul exterior i compten amb el seu propi sistema d'extracció d'aire, la calefacció per sòl radiant, la indicació de lliure/ocupat amb tecnologia LED i l'aixeteria sense contacte de Hansgrohe i lavabos de Villeroy & Boch.

MÒDUL DONES LÍNIA SUPERIOR
El luxe redefinit. Compleix amb els més alts estàndards tècnics i estètics: aquesta és la Línia Superior de TOI TOI®. El seu gran mirall inclinat, que permet una vista de cos sencer i, en combinació amb el mirall cosmètic il·luminat, no deixa res a desitjar. Els usuaris de les cabines individuals estan perfectament protegits per parets i portes a l'altura de l'habitació. La suau llum daurada especialment desenvolupada per als contenidors sanitaris TOI TOI® Superior Line crea una atmosfera especial. La música de fons discreta permet a l'usuari oblidar-se per un moment del que ocorre al seu voltant.

MÒDUL HOMES LÍNIA SUPERIOR
Amb el seu equipament d'alta tecnologia i disseny de luxe, el contenidor sanitari masculí TOI TOI® Línia Superior representa una nova dimensió en mòduls sanitaris mòbils.
El seu sofisticat disseny d'il·luminació utilitza llum funcional o ambiental. La calefacció per sòl radiant, l'aire condicionat, un sistema d'aromatització i un sistema de so BOSE garanteixen un ambient agradable.
L'espaiós mòdul sanitari compta amb una pantalla de 46 polzades en la zona d'entrada per a emissió de comunicació. Les seves Cabines individuals tancades sense visió exterior, amb el seu propi sistema de ventilació i una pantalla de lliure/ocupat amb tecnologia LED. Els seus accessoris i urinaris sense contacte són altres comoditats altament destacades.

Línea directa 900 923 099 Pressupost El seu pressupost Ubicacions Ubicacions